Sensommar/höst Erbjudande Konferens 2019

Höst Erbjudande!
Sommaren är här men snart är det sensommar/höst och samling med jobbet igen! Tag med kollegorna och låt dom inspireras i en underbar miljö och uppleva ett kreativt möte i skärgården!
Vi vet hur viktigt det är att mötas. Ett start efter sommarens ledighet, att sätta nya mål och dra upp gemensamma planer och strategier inför hösten. Vi vet också att det hjälper till att göra det i inspirerande miljöer. Skillnaden mellan ett vanligt möte och ett fantastiskt möte som man kommer ihåg ligger inte bara i innehållet utan också i inramningen. Vi vill dra vårt strå till stacken. Grinda är en fantastisk plats att mötas på! Här har stora idéer och planer skapats ända sedan Nobelstiftelsens första Direktör Santesson lät bygga Grinda 1904.

I vår erbjuder vi er ett konferenspaket som inkluderar helpension, logi på hotellet och mötesrum för endast 1295:- per person i dubbelrum och 1795:- per person enkelrum exkl moms. Erbjudandet gäller måndagar & tisdagar i september samt alla dagar i oktober!
Vi bjuder även er på avkoppling i vår bastu och ifall ni vill ha mer äventyr så ordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners en aktivitet som passar just för er.
Endast en timme från stan men ljusår bort från den vanliga kontorsmiljön!

Erbjudandet gäller i mån av plats och endast nyinkomna bokningar.

För att få veta mer vad vi kan erbjuda och boka din konferens, maila till info@grinda.se eller ring 08-542 49 491.