Med anledning av den nuvarande Corona-situationen

Grinda håller öppet som vanligt trots situationen. Eller kanske just därför.

Vi befinner oss i ovanliga tider, men här på Grinda vill vi ändå att livet ska kunna fortsätta så vanligt som möjligt. Vi törstar alla efter såväl umgänge som frisk luft, fågelkvitter och vindens brus i trädkronorna. Att livet ska vara så vanligt som det går.

Därför försöker vi hålla Grinda öppet så mycket vi bara kan och får. Men självklart med hänsyn till de omständigheter som råder. Här finner du viktig information till alla våra gäster om hur vi agerar med anledning av Corona-situationen:

 

  •  Vi utför de åtgärder som krävs utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv, vad gäller vår personal, ditt smittskydd samt beredskap.
  •  Vi säkerställer att alla våra anställda är friska. Vid minsta tendens till symptom uppmanas dessa personer att stanna hemma.
  •  Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens direktiv och restriktioner vad gäller folksamlingar samt servering.
  • Vi har tagit bort vår barservering, servering sker till bords, sittandes vid bardisk eller kan hämtas över disk om detta kan ske utan trängsel.
  • Vi har spridit ut våra bord och placerar gäster med distans mellan borden. Max 4 personer / bord samt följer rådande stängningstider.
  • Vi desinficerar kontaktytor regelbundet.
  • Vi har markerat och uppmanar våra gäster om att hålla avstånd och undvika trängsel.
  • Vi uppmanar om att hålla god handhygien samt erbjuder handsprit.
  • Vi tillämpar kostnadsfri ombokning vid plötslig sjukdom som Covid 19.

Grinda är en liten ö med stor bredd och olika typer av boende, konferenslokaler, matsalar och aktiviteter. Det ger dig och din grupp möjlighet till avskildhet.

Vi blickar framåt och ser fram mot en säsong med konferens, måltider på plats eller take away, logi och aktiviteter. Vi hoppas att ni känner som vi, och att ni kommer och gästar oss så att vi på bästa möjliga sätt kan ta hand om er.

Av förklarliga skäl har vi dragit ner på vår personalstyrka och erbjuder därför en mindre mat- och dryckesmeny. Vi reserverar oss för ändringar i både meny, öppettider och program då dessa kan ändras med kort varsel. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida eller ring oss!

Vi på bokningen står till ert förfogande om ni har frågor eller funderingar, ring oss på
08-542 49 491 eller maila till info@grinda.se

Med förhoppning om att vi ses snart!

Jan Pfister och alla medarbetare på Grinda