Allting smakar lite bättre här ute

Vad är det som gör att abborren, siken och färskpotatisen smakar så bra här ute på Grinda? 

Vi vill gärna tro att det beror på att vi har recepten och förmågan att tillaga våra råvaror 

så att de kommer till sin rätt. Men om sanningen ska fram så handlar det nog om något mer. För vi kan inte förneka att något händer i den atmosfär som skärgården bjuder på. Att slå sig ner och njuta en god måltid, med utsikt över en glittrande fjärd, det gör förunderliga saker med aromen och smaken. Och så har vi det här med gemenskapen kring en generös måltid. Om det är på Wärdshusets terass, Framfickans brygga eller under lövträden vid Utwärdshuset spelar inte så stor roll. Tillsammans är en känsla som lyfter smakupplevelsen till nya nivåer. 

Kanske är det bara som många av våra gäster brukar säga; ”Allting smakar lite bättre här ute”. 

 

Läs mer och boka bord