Erbjudande Konferens 2021!

Erbjudande!

Nu släpper restriktionerna och vi kan ses och få ha kreativa möten igen! Under hela vackra oktober står Wärdshuset redo att ta emot er höstkonferens 🍁

Äntligen får vi mötas i större grupper, att gemensamt få sätta upp mål och dra nya planer och strategier för hösten och den kommande vintern. Vi vet också att det hjälper till att göra det i inspirerande miljöer. Skillnaden mellan ett vanligt möte och ett fantastiskt möte som man kommer ihåg ligger inte bara i innehållet utan också i inramningen.  Grinda är en fantastisk plats att mötas på. Vi erbjuder fantastiska naturområden med frisk luft där ni kan walk the talk eller ha andra kreativa utomhus aktiviteter. Här har stora idéer och planer skapats ända sedan Nobelstiftelsens första Direktör Santesson lät bygga Grinda 1904. Ta med kollegorna och låt er inspireras och hämtat ny energi i en vacker skärgårdsmiljö.

Endast en timme från stan men ljusår bort från den vanliga kontorsmiljön!

Vi erbjuder er ett konferenspaket som inkluderar helpension, logi på hotellet och mötesrum för endast
1195:- per person i dubbelrum och
1895:- per person enkelrum exkl. moms.
Vi bjuder även er på avkoppling i vår bastu och ifall ni vill ha mer äventyr så ordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners en aktivitet som passar just för er.

Erbjudandet gäller i mån av plats och endast nyinkomna bokningar.
Självklart följer vi alla FHM riktlinjer och rådande rekommendationer.

För att få veta mer vad vi kan erbjuda och boka din konferens, maila till info@grinda.se eller ring 08-542 49 491.