Konferens Menyer

>
Grinda Wärdshus Konferensmenyer Våren 1 april - 31 maj 2023
Meny 1
Förrätt / Starters
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom. ”Toast skagen” with red onion, lemon, dill & bleak roe.
Varmrätt / Main course
Ryggbiff med pommes, rostad romansallad, parmesan, tryffelsky & dragonmajonnäs. Strip loin with french fries, roasted salad, parmesan, truffle sauce & tarragon mayonnaise.
Dessert / Dessert
Rårörda lingon med vaniljglass, krossade drömmar, grädde & karamellpulver. Lingon berries with vanilla ice cream, cookie crumble, heavy cream & caramel powder.
Meny 2
Förrätt / Starter
Sotad tonfisk med marinerade groddar, gurka, sesam, koriander & chilimajo. Charred tuna with marinated sprouts, cucumber, sesame, coriander & chili mayonnaise.
Varmrätt / Main course
Köttbullar med potatispure, brunsås, rårörda lingon & pressgurka Swedish meatballs with potato purée, brown sauce, lingonberries & pickled cucumber.
Dessert / Dessert
Färska hallon med chokladglass, halloncoulis, chokladskum & frystorkade hallon. Fresh raspberries with chocolate ice cream, raspberry sauce, chocolate foam & freeze dried raspberries.
Meny 3 (Vegetarisk)
Förrätt / Starter
Hummus med grillat pitabröd, vitlöksdressing. Hummus with grilled bread, garlic dressing.
Varmrätt / Main course
Tomatbaserad rotfruktsgryta med saffran, krutonger & aioli. (Går att få som fisk & skaldjursgryta). Root vegetable stew (tomato based) with saffron, aioli & croutons. (Fish & Seafood stew is also avalible).
Dessert / Dessert
Bakad vaniljkräm med vaniljglass, getostskum & marconamandlar. Baked vanilla cream with vanilla ice cream, marcona almond & goats cheese foam.