Konferens Menyer

>
Grinda Wärdshus Konferensmeny Våren 8 april - 31 maj 2022
LUNCH
Fisk & skaldjursgryta (tomatbaserad) med saffran, krutonger & aioli Fish & seafood stew (tomato based) with saffron, aioli & croutons
Köttbullar med potatispure, brunsås, rårörda lingon & pressgurka Swedish Meatballs with potato purée, brown sauce, lingonberries & pickled cucumber
MIDDAG/ DINNER
FÖRRÄTTER/ STARTERS:
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom ”Toast skagen” with red onion, lemon, dill & bleak roe
Asiatisk coleslaw med äpple, gurka, groddar, jordnötter, koriander & rischips. Asian coleslaw with apple, cucumber, bean sprouts, peanuts, coriander & rice chips
VARMRÄTTER/ MAIN DISH:
Vegetarisk Bourguignon på svamp med potatispuré Vegetarian Bourguignon with mushrooms & potato purée
Ryggbiff med pommes, örtsmör, tomatsallad & dragonmajo. Strip loin with french fries, herb butter, tomato salad & tarragon mayonnaise
Fisk & skaldjursgryta med saffran, krutonger & aioli. Fish & seafood stew with saffron, aioli and croutons
EFTERRÄTTER/ DESSERTS:
Änglamat med vaniljglass, krossade drömmar, rårörda lingon, vispad grädde & karamellpulver. Vanilla ice cream with vanilla cookie crumbs, lingonberries, whipped cream & caramel powder

Vi erbjuder vegetariska & veganska alternativ på förfrågan.
Vegetarian & vegan options available on request

 

Med reservation för ändringar.
With subject for changes.

Grinda Wärdshus Konferensmeny Sommar 1 juni - 30 augusti 2022
LUNCH
Fisk & skaldjursgryta (tomatbaserad) med saffran, krutonger & aioli Fish & seafood stew (tomato based) with saffron, aioli & croutons
Köttbullar med potatispure, brunsås, rårörda lingon & pressgurka Swedish Meatballs with potato purée, brown sauce, lingonberries & pickled cucumber
MIDDAG/ DINNER
FÖRRÄTTER/ STARTERS
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom ”Toast skagen” with red onion, lemon, dill & bleak roe
Burrata med sockerstekta tomater, balsamicoreduktion & basilika Burrata with sugar pan fried tomatoes, balsamic reduction & basil
VARMRÄTTER/ MAIN DISH
Sparrisrisotto med svart tryffel, picklad lök, salladslök & parmesan. Sparrisrisotto med svart tryffel, picklad lök, salladslök & parmesan. Asparagus risotto with black truffle, green onions, pickled onion & parmesan.
Boeuf Bourguignon med potatispuré. Boeuf Bourguignon with potato purée.
Fisk & skaldjursgryta (tomatbaserad) med saffran, krutonger & aioli Fish & seafood stew (tomato based) with saffron, aioli & croutons.
EFTERRÄTTER/ DESSERTS
Sommardröm: Vaniljglass med krossade drömmar, hallon & maränger. Vanilla ice cream with vanilla cookie crumbs, raspberries & meringues.

Vi erbjuder vegetariska & veganska alternativ på förfrågan.
Vegetarian & vegan options available on request

 

Med reservation för ändringar.
With subject for changes.