Konferens Menyer

>
Grinda Wärdshus Konferensmeny Vår 3 april - 31 maj 2020
Förrätter / Starters
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom "Toast Skagen" - Prawns on toast with whitefish roe, mayonnaise, red onion, lemon & dill
eller / or
Friterad potatis med forellrom, yoghurt & rödlök Deep-fried potatoes with trout roe, red onion & yoghurt.
Varmrätt / Main course
Sej med kokt potatis, grillad grädde, rädisa, gurka, fänkål & dill Saithe with boiled potatoes, grilled cream, radish, cucumber, fennel & dill.
eller / or
Lammribs med plommonglaze, koriander- mango- & limesalsa, fetaost & rostad potatis Lamb ribs with plum glaze, roasted potatoes, coriander- mango- & lime salsa & feta cheese.
eller / or
Bakad blomkål med ras el hanout, syrad silverlök, rostad broccoli, gräddfil & brynt smör Baked cauliflower with ras el hanout, pickled silver skin onion, roasted broccoli with, sour cream & browned butter.
Efterrätt / Dessert
Havtorn- & vaniljpannacotta med halloncoulis Sea buckthorn & vanilla panna cotta with raspberry coulis.
Grinda Wärdshus Konferensmeny Sommar 1 juni - 30 augusti
Förrätter / Starters
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom "Toast Skagen" - Prawns on toast with mayonnaise, red onion, lemon, dill & whitefish roe
eller / or
Rostad levain med paprikaröra, valnötter, olivolja & gräslök Roasted sourdough bread with red bell pepper dip, walnuts, olive oil & chives.
Varmrätt / Main course
Kummel med kokt potatis, ägg, brynt smör, pepparrot & citron Hake with boiled potatoes, egg, horseradish, lemon & browned butter.
eller / or
Ryggbiff, rostad potatis, rödvinssås, friterad bönsallad &örtsmör Beef steak, roasted potato, red wine sauce, deep fried bean salad & herb butter
eller / or
Bakad blomkål med ras el hanout, syrad silverlök, rostad broccoli, gräddfil & brynt smör Baked cauliflower with ras el hanout, pickled silver skin onion, roasted broccoli with, sour cream & browned butter.
Efterrätt / Dessert
Creme brulee Creme brulee
Grinda Wärdshus Konferensmeny Höst 31 Augusti - 1 November
Förrätter / Starters
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom "Toast Skagen" - Prawns on toast with whitefish roe, mayonnaise, red onion, lemon & dill
eller / or
Svamptoast med picklad lök och friterad kål Mushroom toast with pickled onion & deep-fried kale.
Varmrätt / Main course
Lax med kokt potatis, blancherad kål, vitvinssås & dillolja Salmon with boiled potato, blanched cabbage, white wine sauce & dill oil
eller / or
Svamprisotto med parmesan & färska örter Mushroom risotto with parmesan cheese & fresh herbs.
eller / or
Rådjur med jordärtskockspuré, kål & rostad löksås Venison with Jerusalem artichoke puree, cabbage & roasted onion sauce.
Efterrätt / Dessert
Chokladmousse med halloncoulis & havssalt Chocolate mousse with raspberry coulis & sea salt.