Konferens Menyer

>
Grinda Wärdshus Konferensmeny Hösten 2023
Meny 1
Förrätt / Starters
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom. ”Toast skagen” with red onion, lemon, dill & bleak roe.
Varmrätt / Main course
Ryggbiff med ramslökssmör, sotad sallad, parmesan, dragonmajonnäs & pommes frites. Strip loin with ramson butter, charred salad, parmesan, tarragon mayonnaise & french fries
Dessert / Dessert
Kanelstekt höstäpple med vaniljglass, smuldeg & kardemummasås. Cinnamon pan-fried autumn apples with vanilla ice cream, sourdough & cardamom sauce.
Meny 2
Förrätt / Starter
Carpaccio på oxfilé med ruccola, ramslökskapris & västerbottenkräm. Carpaccio with arugula, ramson capers & västerbotten cheese.
Varmrätt / Main course
Köttbullar med potatispure, brunsås, rårörda lingon & pressgurka Swedish meatballs with potato purée, brown sauce, lingonberries & pickled cucumber.
Dessert / Dessert
Chokladkaka med pecannöt glass, chokladmousse & halloncoulis. Chocolate cake with pecan nut ice cream, chocolate mousse & raspberry coulis.
Meny 3 (Vegetarisk)
Förrätt / Starter
Tartar på saltbakad rödbeta med pepparrotskräm, sesam, gurka, rättika & rödlök. Beetroot tartare with horseradish cream, sesame, cucumber, black radish & red onion.
Varmrätt / Main course
Svamprisotto med smörstekt svamp, picklad lök, salladslök & parmesan. Mushroom risotto with butter pan-fried mushrooms, pickled onion, scallion & parmesan.
Dessert / Dessert
Mango/passionsfruktsorbet med mangokompott & färsk passionsfrukt. Mango/passion fruit sorbet with mango compote & fresh passion fruit.