Aktiviteter

Äventyret kan börja – Samla kollegorna och ha kul tillsammans, det ökar motivationen och i förlängningen resultatet. Bjud in kunderna för att stärka relationen.

Här på Grinda har du alla möjligheter i världen att fylla din dag med aktiviteter för alla sinnen. Vare sig du vill få adrenalinet att pumpa, ha en trevlig stund eller få hjärnan att gå på högvarv. Här visar vi en bråkdel av vårt mycket breda aktivitetsutbud. Du kan kombinera som du vill och få ett paket som passar precis dina önskemål.

Vad vill ni göra idag?

Över ytan och på kroken

Vatten är kul. I Grindas armada finns segelbåtar, kajaker, vattenskotrar, ribbåtar, stridsbåtar och allsköns idéer för hur ni ska få en oförglömlig upplevelse i världens vackraste skärgård. Skepp ohoj!

Fiske är mycket mer än fiske. Det är en naturupplevelse, ett äventyr och teambuilding på en och samma gång. Sedan är den där känslan när det rycker i spöet något alldeles speciellt. Vi lovar en dag med många glada fiskehistorier – som du kan berätta nästa dag.

  • Segling Grinda t o r – På våra 50-fotare är det vinden och era önskemål som får styra rutten.
  • Match race/Fleet race – Utmana kollegor eller kunder i en rafflande kappsegling – där ni själva är besättning!
  • Fiske med företaget – Ett perfekt avbrott i konferensen, eller gör transporten till Grinda till ett fiskeäventyr!

Tillsammans nära naturen

På och kring Grinda arrangerar vi även teamaktiviteter, tävlingsaktiviteter och fartfyllda äventyr på höghöjdsbanan. Det handlar mycket om gruppdynamik, teambuilding, kommunikation och konsten att få en grupp individer att samla sina resurser för att nå uppsatta mål.

Stockholms skärgård är världens vackraste. Här finns fantastiska miljöer och ett rikt djur- och fågelliv. Vill du få stora naturupplevelser har vi de guidade turerna som tar dig dit. Oavsett om du vill uppleva naturen på riktigt nära håll eller från höga höjder.

  • Stand up paddle – Att stå och paddla låter sjukt, och det är det. Sjukt roligt!
  • Sälsafari – En oförglömlig upplevelse där ni kan se detta magnifika djur i sin naturliga miljö.
  • Skärgården från ovan – Följ med på en spektakulär resa med Helikopter där ni svävar fram över tusentals öar.

Har du frågor eller vill boka via telefon?

Hör av dig till oss!

Kontakta oss