Jobba på Grinda

Lediga jobb

I listan nedan hittar du våra pågående rekryteringar, vi ser fram emot din ansökan!

Karriär i Skärgården

Vill du jobba i Skärgården och bli en av Grinda’s nya stjärnor?

Vi söker dig som gillar att arbeta med att möta nya människor, ungdomar, barn, vuxna, familjer ja gäster i alla former. Du vet vad bra service är och du får gärna ha erfarenhet från liknande jobb. Du bör tycka om högt tempo och intensiva perioder eftersom många av våra sommarveckor innebär att Grinda är fylld med glada gäster på alla våra anläggningar

Du är flexibel och har en positiv inställning. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet, kan engelska och gärna något ytterligare språk. Och sist men absolut inte minst, du vill träffa nya vänner och uppleva en riktigt grym sommar i Skärgården!

Vi börjar redan i november vår rekrytering för nästkommande säsong. Under vintern kommer vi delta i en rad rekryteringsmässor. Vi beräknar att vara klara med vår rekrytering och lämna besked till dig som sökt jobb i mitten av april.

Grinda crew

På Grinda jobbar närmare 100 personer under högsäsong. Förutom ett fåtal året runt anställda är de flesta säsongsanställda. Det innebär att det oftast är en mycket blandad skara i både åldrar, erfarenhet och var man kommer ifrån.

Att vara en del i Grinda Crew innebär att du tar hand om våra gäster under en säsong och ger ”det där lilla extra” av dig själv. Det som får ett besök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från gästhamnen till restaurangen.

Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att träffa och arbeta med människor och som förstår att ett leende alltid hinns med.

Så här är det att jobba på Grinda

Om man jobbar på Grinda så ingår även ett personalboende. Då Grinda är en ö utan fast broförbindelse så erbjuder vi boende för alla anställda på Grinda. Det innebär att du både jobbar och bor på Grinda under din tjänstgöring.

Vi erbjuder det så att du slipper att pendla varje dag till och från Grinda. Vanligtvis så har du ett rullande arbetsschema vilket innebär att du under din lediga dagar har möjlighet lämna ön ett par dagar. Boendet består av enklare stugor på ön, där man delar stuga med några kollegor. Vi har även en personalmatsal där man äter frukost, lunch och middag när man jobbar.

Till och från Grina åker du med Skärgårdsbåt, det går flera avgångar per dag under sommarmånaderna. På fritiden så har du möjlighet att njuta av den fina Skärgårdsmiljön med sol, klippor, bad och båtliv. Vi erbjuder många möjlighet till rekreation och det finns bl.a. kajaker och annat som personalen har fritt tillgång till.

Jobb som finns på Grinda

Restaurang

På Grinda så driver vi både restauranger och Café. Vi har dels Grinda Wärdshus som är en prisbelönt restaurang och bar som ligger i den gamla Jugendvillan. Vi har även Restaurang Framfickan som ligger vid vattnet i Gästhamnen. Den är öppen under högsäsong. Framfickan har en stor uteservering med både bar och restaurang. På ön finns även Cafe´ och glasskiosk. Till dessa verksamheter söker vi: Köksmästare, Souschef, Kallskänka, Kockar, Diskpersonal, Hovmästare, Barchef, Serverings- och Barpersonal.

Gästhamn

På Grinda finns en av skärgårdens största Gästhamnar. Gästhamnen ligger i Hemviken på Grindas nord-västliga sida, bara tio simtag bort från Framfickan och rymmer cirka 100 båtar. Här finns, dusch, toalett och sop- och septitank-tömning, sjömack, uthyrning av kajaker och försäljning av div båt artiklar. Hit söker vi Hamnvärdar, som Hamnvärd så möter man och tar hand om våra gäster som kommer med egen båt. Skall man jobba som Hamnvärd är det viktigt förutom att man skall ha en mycket god känsla för service att man även har vana med båthantering.

Lanthandel & Café

Hundra steg från Gästhamnen, alldeles nedanför Wärdshuset, hittar du Lanthandeln och Caféet. Förutom allt det nödvändiga till båtlivet och stugvistelsen kan du här handla nygräddat bröd, kanelbullar, muffins och självklart vår kända Grinda-limpa. Här kan du också handla smörgåsar, sallader, frukostpaket, och enklare luncher.
I Lanthandeln finns även ett litet café. Här kan man jobba som Café och Butiksbiträde.

Hotell

Våra vackra hotellrum ligger precis bakom Wärdshuset med bara några meters promenad till restaurangen, baren och frukostmatsalen. Hotellrummen ligger i 4 stora hus som vi döpt efter väderstrecken och de har ett fantastiskt naturnära läge. Vi har även en stor konferensverksamhet på Grinda. Våra lokaler ligger på övervåningen i vårt stora vackra stenhus och du har en fantastisk utsikt över Grinda från alla mötesrum. Vi tar emot sällskap från 2 – 200 personer. På Hotellet kan man jobba som Hotellreceptionist, Konferensvärd, Bokningsassistent och Hotellstädare.

Stugby & Utwärdshus Sea Lodge – Pensionat med mat & logi

Stygbyn har sammanlagt 27 olika stugor med havet bara några frisbeekast bort. Stugorna ligger fantastiskt utefter den södra kammen på ön och du tar dig lätt ner till havet från alla stugorna. Stugorna har 2- 4 eller 6 bäddar och alla stugor har el och enklare utrustade kök samt är utrustade med kylskåp (& frysfack) spis med ugn, utomhusgrill och det finns kärl för att hämta vatten. Vi har 3 parhus som är perfekt för den stora familjen. I området finns ett flertal mulltoaletter att tillgå, kranar för vatten, ett gemensamt duschhus samt bastu att hyra. Utwärdshuset Sea Lodge är en liten skatt på Grinda och perfekt för dig som vill uppleva skärgården på nära håll och gillar det enkla. Här kan ni umgås, njuta av utsikten och lugnet. Utwärdshuset Sea Lodge ligger naturskönt vid havet på södra delen av ön. Här kan man jobba som värd. Det innebär att man tar emot våra gäster i receptionen samt tar hand och underhåller anläggning.

Vaktmästeri

På Grinda så har vi många byggnader och marker som vi måste ta hand om på bästa sätt. Det innebär att de skall underhållas och göras förbättringar löpande. Grinda är som ett litet samhälle i sig med eget vatten, avlopp och elanläggningar. Allt detta tar Grindas vaktmästeri hand om så att allt fungerar som det skall. Vaktmästeriet sköter också om våra naturområden på ön Vaktmästeriet har även hand om alla varutransporter på ön. Vi söker vakmästare som är händiga och har med sig yrkeskunskap inom bygg, el eller VVS.