Säkerhet & Service

Säkerhet

  • Gästhamnen är bemannad dygnet runt antingen via hamnvärdar på plats eller via hamntelefonen 0702 – 45 57 74 som vi svarar på dygnet runt. Vi hamnvärdar finns till för att serva hamngäster med alla typer av frågor, kan vi inte lösa frågan själva så vet vi vem vi kan ringa för att få det åtgärdat.
  • Kl 22.00 ska det var lugnt o tyst i hamnen, vi tackar för att du visar hänsyn till dina båtgrannar.
  • Vid brand så finns det brandsläckare på Grinda Macken för att stävja branden, skulle det inte räcka så lossar vi båten och puttar ut den från hamnen.

Services

Starthjälp

Behöver du ladda ditt bilbatteri eller få starthjälp så finns den servicen för dig.

EL

El finns på alla bryggor, eftersom vi befinner oss på en ö så är tillgången begränsad 24 uttag / båtar kan använda elen samtidigt.

Tenderservice

Är du i behov av tenderservice så kommer vi ut och hämtar er med vår ribbåt, denna service är främst till för större båtar (över 60 fot) som inte kan komma in i hamnen utan måste ankrar utanför hamnen och sjöflyg som kan ha svårt att komma in i hamnen.

Hamnavgift

I hamnavgiften ingår dusch o toalett, toaletterna är öppna dygnet runt och finns belägna i anslutning till restaurang Framfickan och i vårt service hus som du finner vid sjömacken.

Tömma sopor

På Grinda finns det miljöstationer där du kan tömma dina hushållssopor, sortera tomglas och pantburkar och tömma septitanken.

Butik

Hamnkontoret är beläget precis till höger när du kommer in till hamnen. Här får du information såsom väderleksrapporter, vad som finns på Grinda att göra samt uthyrning av kajaker, försäljning av kläder och roliga prylar.

Färskvatten

Kan du fylla på i dunk i anslutning till bryggorna.
Grinda

Har du frågor eller vill boka via telefon?

Hör av dig till oss!

Kontakt