Lördagen den 7 oktober så har köksmästaren tema vilt på menyn. Vår köksmästare Fredrik Brockman komponerar en tre-rätters meny med tema på vilt att njuta av.
Ni som varit och besökt oss i sommar vet vilken fantastiskt god mat Fredrik levererar och vi ser fram emot denna viltmeny med sensommarens råvaror och vilt som inspiration.
Nytt för i år så har vi introduktionskurser för jägarexamen samt prova på lerduveskytte. Se program nedan.
Boendepaket: 1745:- per person
Program:
Meny:
Förrätt:
Kantarelltoast med gammel knas & picklad silverlök. 185:-
Laxröra med smörstekt toast, citron & dill. 185:-
Tartar på hjort med rostad lökkräm, rättika, korianderfrön & löjrom. 205:-
Varmrätt:
Vegskavgryta med potatispuré, smörstekta kantareller & rårörda lingon. 275:-
Smörbakad röding med stuvad kål, grillat smör, picklad rättika & friterade glasnudlar. 325:-
Smörstekt rådjur med rostad jordärtskocka, pärllök, friterad svartkål & sås på jordärtskocka. 355:-
Dessert:
Mango/passionsfruktsorbet med mangokompott & färsk passionsfrukt. 115:-
Chokladsockerkaka med hasselnötsglass, chokladsås & björnbärskompott. 155:-
Havtornscheesecake med rårörda havtorn. 165:-
Chokladtryffel. 55:- ***
Glass/Sorbet.
1 kula. 35:-
Med reservation för ändringar.
Boka din plats här online eller ring oss på 08-542 49 491 eller maila info@grinda.se för personlig service.