Vilt på Wärdshuset

Detailer

Datum 12 sep 2020
Tid 19:00 - 23:00

Lördagen den 12 september så har köksmästaren tema vilt på menyn. Vår köksmästare Fredrik Brockman komponerar en fast meny med tema på vilt att njuta av.

Ni som varit och besökt oss i sommar vet vilken fantastiskt god mat Fredrik levererar och vi ser fram emot denna viltmeny med sensommarens råvaror och vilt som inspiration.

Pris: 695:- per person
Vinpaket 355:- per person
Boendepaket: 1595:- per person

Meny:

Förrätt:
Tartar med Karl-Johansvamp creme, kapris & friterade lökringar
Löjromstoast, med rödlök, dill, gräslök och smetana
Rödbetscarpaccio med honungsglaze, getostcreme, smörgåskrasse &
rödbetschips.

Varmrätt:
Rådjur, rödvinssås, rostade rotfrukter och grillad hjärtsallad
Torsk med grillad grädde, dillslungad potatis,
fänkålssallad och forellrom
Seasamgalcerat ankbröst med grönkål, friterade bönor & mangoldsallad
Svamprisotto

Efterrätt:
Chokladmousse med halloncoulis & havssalt
Bakat äpple med mandel, kanel & vaniljsås
Ostbricka med fikonmarmelad & knäcke

Boka din plats här online eller ring oss på 08-542 49 491 eller maila info@grinda.se för personlig service.