Vilt på Wärdshuset

Detaljer

Datum 01/10 - 01/10/2022

Lördagen den 1 oktober så har köksmästaren tema vilt på menyn. Vår köksmästare Fredrik Brockman komponerar en tre-rätters meny med tema på vilt att njuta av.

Ni som varit och besökt oss i sommar vet vilken fantastiskt god mat Fredrik levererar och vi ser fram emot denna viltmeny med sensommarens råvaror och vilt som inspiration.

Boendepaket: 1745:- per person

Meny:

Förrätter:
Oxcarpaccio med ruccolakräm, hasselnötter, fermenterad koriander, jalapeño & ruccola garnityr.

Löksoppa 

Laxtartar med krassekräm, rättika, gurka, rödlök & forellrom.

 

Varmrätter:

Smörbakad spetskål med kantareller, timjankräm, syltad silverlök, marconamandlar & kryddiga örter.

Yuzu glaserat ankbröst med pumpa, picklad schalottenlök & oxalis.

Smörstekt havsabborre med kokt potatis, sotad hjärtsallad & citronsås 

Dessert:

Variation på choklad med havtorn & flingsalt.

 

Med reservation för ändringar.

Boka din plats här online eller ring oss på 08-542 49 491 eller maila info@grinda.se för personlig service.