Vilt på Wärdshuset

Detailer

Datum 25 sep 2021

Lördagen den 25 september så har köksmästaren tema vilt på menyn. Vår köksmästare Fredrik Brockman komponerar en tre-rätters meny med tema på vilt att njuta av.

Ni som varit och besökt oss i sommar vet vilken fantastiskt god mat Fredrik levererar och vi ser fram emot denna viltmeny med sensommarens råvaror och vilt som inspiration.

Boendepaket: 1595:- per person
Vinpaket 355:- per person

Meny:
Förrätt:
Saltbakad rödbetstartar från Grinda lantbruk med gurka, rättika, picklad rödlök & rödbetschips. 185
Handskuren tartar på oxinnanlår med löjrom, karamelliserad lökkräm, syltlök & kapris. 205
Toast skagen med rödlök, citron, dill & löjrom.  215/265

Varmrätt:
Rådjur med jordärtskocka, marcona mandlar & timjan infuserad gräddsås. 355
Ankbröst med rotselleri, sotad västeråsgyrka, rödvinsås & oxalis. 285
Svamprisotto med parmesan, picklad lök & färska örter. 255
Tomatbaserad fisk & skaldjursgryta med saffran, krutonger & aioli. 295

Dessert:
Creme brulee 145
Äpple med vaniljglass, mandelmassa, vaniljsås & brynt smör. 165
Ostbricka med fikonmarmelad & knäcke. 185

Med reservation för ändringar.

Boka din plats här online eller ring oss på 08-542 49 491 eller maila info@grinda.se för personlig service.