Utomhusträning på Grinda!

Denna händelse är ej längre aktuell. Vänligen besök vår Evenemangssida för att ta del av alla nuvarande och kommande evenemang.

Utomhusträning med personlig tränare på Grinda! 21-22 Augusti
Fredrik Elfgren är legitimerad naprapat och har jobbat med crossfit och som PT åt elitidrottare. Nu hittar ni honom på Grinda där han delar med sig av sina kunskaper inom träning.
Under Grindas Utomhusträning varvar ni teori och teknik med utmanande träningspass och energifyllda, hälsosamma måltider – allt för att ni ska få dom bästa förutsättningarna att komma igång eller utvecklas med er träning!
Ladda upp med en god natts sömn, för att dag två sättas på prov i ”Grinda Utmaningen” där ni testas både fysiskt och psykiskt.
Ta med dig din partner, kollegorna, kompisarna eller utmana dig själv under skärgårdens bästa träningsweekend.

Program:

Lördag
13-14:30 Samling samt dagens lunch.
16:00-17:30 Utomhusträning med styrka och kondition.
18:00 – 19:00 Bastu och bad vid vandrarhemmet.
20:00 Middag på Wärdshuset

Söndag:
7:30-9:00 Frukost
9:00-12:00 Grinda Utmaningen, se innehåll nedan.
12:00-13:00 Fika/ återhämtning med frukt, kex/ choklad bars, te, kaffe och Clean drink

Grinda Utmaningen:
Under denna utmaning kommer du att testas i en blandning av olika aktiviteter som ska testa dig både psykiskt och fysiskt. Du testas i styrka, uthållighet och samarbetsförmåga. Det kommer att vara krävande men också otroligt kul! Vi vill ta med er på en utmaning ni inte ska glömma och vi kommer göra allt i vår makt för att utmana er!

Boendepaket:
Logi i dubbelrum på hotellet inkl frukost, lunch och middag på ankomstdagen, samt tillgång till samtliga träningspass med instruktör & härligt bastubad.

2990:- per vuxen i enkelrum
2490:- per vuxen i dubbelrum

Logi i vandrarhemsrum inklusive tvårätters, varmrätt & dessert, på ankomstdagen, frukostpaket i lanthandeln samt tillgång till samtliga träningspass med instruktör & härligt bastubad.
1495:- per vuxen i del av 4 eller 2-bäddsrum.

Barn mellan 12-15 år är välkomna i målsmans sällskap, samma pris som vuxen.

Boka Boendepaket