Thomas Sjögren, vinnare Kockarnas kamp 2018 och Årets Kock 2015 gästar Grinda!

Detaljer

Datum 30 aug 2019 - 31 aug 2019
Favorit i repris!!
Thomas Sjögren, vinnare Kockarnas kamp och Årets Kock 2015, gästspelar åter på Grinda Wärdshus!
Thomas Sjögren är stjärnskottet som vann Kockarnas kamp 2018 och Årets Kock 2015. I båda tävlingarna blev han den yngsta segraren någonsin. Tidigare har Thomas varit medlem i Juniorkocklandslaget och var då med och tog silver i såväl Nordiska Mästerskapen som Culinary World Cup. Thomas kommer ursprungligen från Granö utanför Umeå, men har sedan gymnasietiden hållit till på Västkusten. Här har han arbetat på flera framstående restauranger såsom Salt & Sill, 28+, Thörnströms Privata Rum och Swedish Taste. Idag driver han restaurang Grano i Göteborg samt är delägare och kreativ ledare för Skärets Krog på Smögenbryggan. För Thomas är alltid råvaran basen och stort fokus ligger på att hitta råvaror av hög kvalitet.
Fredagen den 30.e och lördagen den 31 augusti kommer Thomas till Grinda Wärdshus och komponerar en 5-rätters middag exklusivt bara för Er kära gäster. Missa inte detta, Thomas är så otroligt duktig och vi så är stolta att få välkomna honom åter till oss!
Pris: 895:- per kuvert
Boendepaket: 1815:- per person. Paketet innehåller logi i dubbelrum inklusive välkomstdrink, 5-rätters specialkomponerad middag samt frukostbuffé.
Boka din plats på 08-542 49 491 eller mail info@grinda.se