Thomas Sjögren, vinnare Kockarnas kamp 2018 och Årets Kock 2015 gästar Grinda!

Detailer

Datum 28 aug 2020 - 29 aug 2020
Tid 19:00 - 22:00
Favorit i repris!!
Thomas Sjögren, vinnare Kockarnas kamp och Årets Kock 2015, gästspelar åter på Grinda Wärdshus!
Thomas Sjögren är stjärnskottet som vann Kockarnas kamp 2018 och Årets Kock 2015. I båda tävlingarna blev han den yngsta segraren någonsin. Tidigare har Thomas varit medlem i Juniorkocklandslaget och var då med och tog silver i såväl Nordiska Mästerskapen som Culinary World Cup.
Thomas kommer ursprungligen från Granö utanför Umeå, men har sedan gymnasietiden hållit till på Västkusten. Här har han arbetat på flera framstående restauranger såsom Salt & Sill, 28+, Thörnströms Privata Rum och Swedish Taste.
Idag driver han restaurang Grano i Göteborg, är delägare och kreativ ledare för Skärets Krog på Smögenbryggan samt Stora Hotellet i Fjällbacka.
För Thomas är alltid råvaran basen och stort fokus ligger på att hitta råvaror av högsta kvalitet.
Fredagen den 28.e och lördagen den 29 augusti kommer Thomas till Grinda Wärdshus och komponerar en 5-rätters middag exklusivt för Er kära gäster. Missa inte detta, Thomas är otroligt duktig och levererar smaker i världsklass och det är med stolthet vi välkomnar honom åter till oss!
Detta är ett populärt återkommande event på Grinda Wärdshus, så snabba dig att reservera din plats!
Pris:
895:- per kuvert
Boendepaket:
1815:- per person.
Paketet innehåller logi i dubbelrum inklusive välkomstdrink, 5-rätters specialkomponerad middag samt frukost.
Meny:
Meny 28-29/ 8

Ostron från Orust med gröna ärtor, pepparrot & frasigt ris
Hälleflundra med koriandercreme, shiitake, sesam & krasse
”Ängamat” säsongens grönsaker tillagade på olika vis, örtcreme samt sås på rapsolja
Gratinerad rödtunga med krabba, broccoli & gurka
Varma & kalla blåbär med brynt smör, citron & dragon
Boka din plats och boende online på www.grinda.se ,
ring 08-542 49 49 eller maila på info@grinda.se