Kom ut och cykla mountainbikes med erfaren instruktör helgen 5-6 juni

Detailer

Datum 05 jun 2021 - 06 jun 2021

Kom ut i naturen och cykla mountainbikes med erfaren instruktör!

Nu erbjuder Grinda tillsammans med Outventures kurser med guidade turer för dig som gillar mountainbikes!
En tuff och rolig utmaning för dig som vill testa på mountainbike för första gången eller för dig som vill lära dig lite mer.
Tillsammans med William, en erfaren mountainbike cyklist, börjar vi med genomgång av cykeln, säkerhet och teknik för att sedan ge er ut på en guidad tur på ön. Ute i spåret varvar ni teori med praktik för att ta er fram och över hinder på bästa sätt. Kan du cykla utan stödhjul så behöver du inga vidare förkunskaper!

William, som ursprungligen kommer från Belgien, reste runt i världen i 5 år med bara sin ryggsäck och sitt tält. Efter det bestämde han sig för att bosätta sig i Europa. Sverige var hans första val. Tack vare Sveriges vida och vackra natur kunde han kunde han med enkelhet spendera sin tid på sin passion … mountainbike.
William har sedan dess cyklat genom landet och upptäckt spår och stigar av varierande slag, från norr till södra Sverige. Efter att han testat alla möjliga spår från teknisk stenig terräng till flytande nedförsbacke, bestämde William sig för börja dela med sig av sin erfarenhet som guide.

Idag är han en skicklig MTB-guide och tar med dig på roliga och utmanande vägar inom din avancerings nivå. Han anpassar upplägget efter DIG och ser till att du känner dig trygg och bekväm, samtidigt som du utvecklas.

1/5 & 5/6

Program:
Lördag
11:30-13:00 Genomgång av dagen samt lunch.
13:00-16:30 Teori samt praktik, cykling på Grinda
16:30 Fika, återhämtning dryck/frukt/bar/kexchoklad
18:00 Middag på Wärdshuset
20:00-21:00 Bastu och bad

Söndag:
08:00 Frukost
Cykeln ligger redo till ditt förfogande, ge dig ut och utforska närliggande skärgård. Du får med dig ett energipaket för att hålla fokuset uppe!

Boendepaket:
Hotell
Logi i dubbelrum på hotellet inkl frukost, lunch och middag på ankomstdagen, samt tillgång till samtliga träningspass med instruktör & härligt bastubad.
2990:- per vuxen i enkelrum
2490:- per vuxen i dubbelrum

Vandrarhemmet
Logi i vandrarhemsrum inklusive tvårätters, varmrätt & dessert, på ankomstdagen, frukostpaket i lanthandeln samt tillgång till samtliga träningspass med instruktör & härligt bastubad.
1495:- per vuxen i del av 4 eller 2-bäddsrum.

Dagpaket inkl lunch 1000:-/ per vuxen.
Barn mellan 12-15 år är välkomna i målsmans sällskap, samma pris som vuxen.
Vi anpassar alltid svårighetsgraden på kursen efter nivån på kursdeltagarna.
Boka på vår online eller maila oss på info@grinda.se

Boka Boendepaket
Boka Dagpaket