Sommaryoga

Detailer

Datum 12 jul 2019 - 09 aug 2019
Tid 11:00

Sommaryoga med Marie på Grinda

I sommar har vi glädjen att erbjuda yoga på fredagarna med start den 12 juli.
En lättillgänglig inkännande yogaform som reducerar stress, främjar återhämtning och läkning. Enkla lugna rörelser, andningsövningar, avslappning och meditation som skapar balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med utifrån sin förmåga, passar lika bra för dig som aldrig provat yoga förut som för dig som är en mer erfaren yogi.

När: Fredagar kl.11.00 – 12.15 (12, 19, 26 juli, 2, och 9 augusti)

Var: När vädret tillåter är vi utomhus i den fina skärgårdsnaturen och annars inne i det vackra gamla wärdshuset. Vi träffas i receptionen och går tillsammans därifrån kl. 11.00. Kom i god tid för både din egen och andras skull.

Anmälan: Säkra din plats på info@grinda.se, annars drop in i mån av plats.

Kostnad: 200 kr per tillfälle betalas via swish till 123 549 93 55.

Övrigt: Yogamatta finns att låna eller så tar du med din egen. Har du svårt att sitta på marken/golvet, går det precis lika bra att sitta på en stol (finns att låna på plats). För bästa upplevelse rekommenderas mjuka kläder.

Om Marie Moquist
Marie är ”skärgårdstjej” sedan barnsben. Naturen och speciellt havet är ingredienser i hennes liv som ger både lugn, energi och balans. Sedan 10 år tillbaks bor hon i Vaxholm, där hon regelbundet håller klasser i MediYoga på Vaxholm Yogacenter. Marie började yoga för ca 12 år sedan när hon själv var i behov av stresshantering. Idag handlar det mer om en livsstil och ett förhållningssätt. ”Att vara i rörelse har alltid varit viktigt för mig. Att skapa balans mellan aktivitet, vila och återhämtning har varit en större utmaning. Yogan är en av mina nycklar till ökat inre ledarskap, som hjälper mig att lyssna till kroppens signaler.” Min passion är mötet med människor och långsiktig hållbar hälsa och välmående ur ett helhetsperspektiv, säger Marie.

Marie har medicinsk baskompetens och är diplomerad instruktör i MediYoga, med fördjupning inom Yoga för binjurar och hormonbalans.

För mer info: Hör av dig till info@mariemoquist.se

Varmt välkommen i sommar till Grinda!