Desirée Jaks, Årets Kock 2023

Denna händelse är ej längre aktuell. Vänligen besök vår Evenemangssida för att ta del av alla nuvarande och kommande evenemang.

Desirée Jaks, Årets Kock 2023

Arbetar på Stureplansgruppen och driver Jaks Gastronomi. Har bred tävlingserfarenhet: var med och vann OS 2016 med Stockholm Culinary Team. Som representant för Juniorkocklandslaget år 2017-2018 vann Desirée utmärkelsen Nordic Young chef 2018. Är med i Kocklandslaget.

 “Jag arbetar i säsong och har som mantra att lyfta bönderna och deras råvaror.”

 

Meny Grinda
24 augusti

SNACKS

Petit choux, Guldklimp, mandel & tryffel

Getfärskost från Sörbro, tomat, chili & korianderblomster

MIDDAG

Gravad gös, gurka, kålrabbi, krondill & ostronemulsion

Blåmusslor från Bohuslän, grillade bönor, libbsticka & musselsås smaksatt med pepparrot

Grillad mjölkko, grönärtkräm, mangold & skysås smaksatt med rosmarin.
Kantareller, spritärter samt svampskumm smaksatt med fermenterad kampotpeppar

Mandelkaka, hallonsorbet, inkokt rabarber, hallon & crème fraiche

Pris: 1395:- per kuvert
Boendepaket:
2195:- per person.
Paketet innehåller logi i dubbelrum inklusive välkomstdrink, en specialkomponerad 4-rätters middag samt frukost.
Boka ditt boendepaket online eller
ring 08-542 49 491 eller maila på info@grinda.se för att reservera din plats.

Boka Boendepaket