En smakfull tradition på Wärdshuset

Detaljer

Datum 25/11 - 11/12/2022

Grinda Wärdshus bjuder in till klassisk fondue med det bästa av det mesta vad gäller härliga tillbehör och drycker

Vi tänder elden i stora spisen och serverar ett annorlunda julbord hämtat från Schweiz rika matkultur. Här i en unik skärgårdsmiljö kan ni njuta av friska vinterpromenader, komma in i den sköna stugvärmen och slå er ner för att njuta Grindas julbord med läckra smaker från alperna.

Årets julbord på Grinda är en klassisk fondue med alla tillbehör. Låt det bli en festlig högtid för företaget, en minnesvärd middag för släkten eller en mysig tradition på tu man hand.

Vi kommer att pynta upp Grinda Wärdshus med juldekorationer i vanlig traditionell ordning men byter i år ut julskinkan mot fondue. Varje bord dukas upp med fondue gryta med tillbehör och serveras som en sharing-fondue middag.

Innehåll:

– Mustig buljong (dricka med lite sherry som sista avslutning)
– Tunt skuret nötkött samt kalv, för vegetarianer, grönsaker.
– Sallad a la Nadja med Fransk/Italiensk dressing
– Såser x 6 st (vitlök, tartar, BBQ, cocktail, curry, Grinda´s egna )
– Pickles x 6 st (cornichons, syltlök, minimajs, stora kapris, feferoni, inlagda frukter)
– Pommes frites
– Grinda Juldessert, Godis  & Ost bord

 

LILLA SÄLLSKAPET Helger 25-27 november, 2-4 december eller 9-11 december
Dubbelrum med välkomstglögg, fondue-middag samt frukost för två personer, 3950:-
695:- för barn 5-12 år i extrasäng inkl frukost.
Endast fondue middag eller lunch utan övernattning, 695:- / 195:-  vuxen / barn 5-12 år
 
STORA SÄLLSKAPET / FÖRETAGET Vardagar 28 november – 2 december samt 5-11 december
Pris per person i enkelrum, en natt söndag-torsdag 2590:- ex moms
Pris per person i dubbelrum, en natt söndag-torsdag 1890:- ex moms
Önskar ni kombinera med möte & konferens så bjuder vi på lokalkostnaden & fika! 
 
Endast fondue afton utan övernattning 695:- / per person ex moms
Med transport: 
Fondue afton på Grinda utan övernattning inkl trsp t/r Stockholm-Grinda  Maila oss för offert!
Våra luncher under helgen denna period kompletteras med en mindre A la carte:
 
– Lerpottasill gjord på matjessill med ägg, rödlök, dill, gräslök & brynt smör.
– Gravad lax med hovmästarsås & potatis
– Köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon & pressgurka.
– Fisk & skaldjursgryta (tomatbaserad) med saffran, krutonger & aioli.
– Omelett ( veg alt.)
Lunchöppet
lör 12-16
Sön 12-15

Boka nu!