Grinda öppnar som vanligt den 3 april trots situationen. Eller kanske just därför.

Event details

Date: 03/04 -

Time: 17:00

Vi befinner oss i ovanliga tider, men här på Grinda vill vi ändå att livet ska kunna fortsätta så vanligt som möjligt. Vi får rapporter om att fler människor än någonsin flanerar i Stockholms parker och grönområden. Och så är det väl. Vi törstar alla efter såväl umgänge som frisk luft, fågelkvitter och vindens brus i trädkronorna. Att livet ska vara så vanligt som det går.

Därför öppnar Grinda som planerat den 3 april. Men självklart med hänsyn till de omständigheter som nu råder. Med det här brevet vill vi informera alla våra gäster om hur vi agerar med anledning av Corona-situationen:

  •  Vi utför de åtgärder som krävs utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv, vad gäller vår personal, ditt smittskygg samt beredskap.
  •  Vi säkerställer att alla våra anställda är friska. Vid minsta tendens till symptom uppmanas dessa personer att stanna hemma.
  • Vi följer även Folkhälsomyndighetens och regeringens direktiv vad gäller folksamlingar.

Grinda är en liten ö med stor bredd och olika typer av boende, konferenslokaler, matsalar och aktiviteter. Det ger dig och din grupp möjlighet till avskildhet.

Vi blickar framåt och ser fram mot att öppna den 3 april för konferens, måltider, logi och aktiviteter. Vi hoppas att ni känner som vi, och att ni kommer och gästar oss så att vi på bästa möjliga sätt kan ta hand om er.

Av förklarliga skäl har vi dragit ner på vår personalstyrka och erbjuder därför en mindre mat- och dryckesmeny.
Vi på bokningen står till ert förfogande om ni har frågor eller funderingar, ring oss på
08-542 49 491 eller maila till info@grinda.se

Med förhoppning om att vi ses snart!

Jan Pfister och alla medarbetare på Grinda