Grinda Open - Fisketävling

Detaljer

Datum 14/04 - 15/04/2023
Tävla för fiskevården!
Lördagen den 15:e april arrangerar Sportfiskeboden i Täby tillsammans med Grinda Wärdshus en havsöringstävling till förmån för fiskevården och Havsöringen.
Grinda Open är en havsöringstävling för båtlag (2-3 pers) där startavgiften oavkortat går till  utsättningar av havsöring i området.
Vår ambition är att försöka skapa en underbar stämning och en bra tävlingsorganisation med bl.a. Online-rapportering på nätet och ett fint prisbord till de som lurar öringarna till hugg!
Samling med middag fredagen den 14/4 och bo över i hotellrum på Grinda till förmånligt paketpris.
Boendepaket:
Fiskepaket, Grinda Open 
Paketet innehåller logi i dubbelrum på hotellet, middag på fredagkvällen, lunchpaket att ta med i båten, fylld termos ( samling kl 07:00 ) samt frukost på lördagsmorgon. Anmälan till tävlingen görs senast torsdagen den 13/4 kl.18 genom att maila in anmälan på sportfiskebodenitaby@gmail.com

Paketet innehåller en dagens lunch To Go, att ta med i båten, inkl bröd & smör, fyll din termos med kaffe eller te samt börja din dag med en härlig frukostbuffé på Grinda Wärdshus!

Vi förbereder och packar ditt lunchpaket och allt finns färdigt för dig att hämta när du kommer till frukosten som öppnar kl 07:00

Tider
Starten går kl. 8.00 från Grinda Gästhamn och senast 17.00 skall man vara i hamn igen.
Prisutdelning
Direkt efter tävlingen så genomför vi prisutdelning i hamnen.
Anmälan
Anmäl er senast torsdagen den  13/4 kl.18 genom att maila in anmälan till oss på sportfiskebodenitaby@gmail.com då även startavgiften skall vara betald.
För mer information vänligen se https://sportfiskeboden.com/pages/grinda-open