Grinda Open - Fisketävling

Denna händelse är ej längre aktuell. Vänligen besök vår Evenemangssida för att ta del av alla nuvarande och kommande evenemang.

Tävla för fiskevården!

 

Den 13 april arrangerar Sportfiskeboden i Täby tillsammans med Grinda Wärdshus en havsöringstävling till förmån för fiskevården och Havsöringen.
Grinda Open är en havsöringstävling för båtlag (2-3 pers) där startavgiften oavkortat går till  utsättningar av havsöring i området.
Vår ambition är att försöka skapa en underbar stämning och en bra tävlingsorganisation med bl.a. Online-rapportering på nätet och ett fint prisbord till de som lurar öringarna till hugg!
Samling med middag fredagen den 12/4 på Grinda Wärdshus och bo över i hotellrum till förmånligt paketpris.
Grinda rabatterar login med 50%. Helpensionspaket för endast 1095:-/ per person

Boendepaket:
Fiskepaket, Grinda Open 
Paketet innehåller logi i dubbelrum på hotellet, middag på fredagkvällen, lunchpaket att ta med i båten, fylld termos ( samling kl 07:00 ) samt frukost på lördagsmorgon. Anmälan till tävlingen görs senast torsdagen den 11/4 kl.18 genom att maila in anmälan på sportfiskebodenitaby@gmail.com

Paketet innehåller en dagens lunch To Go att ta med i båten, inkl bröd & smör, fyll din termos med kaffe eller te samt börja din dag med en härlig frukostbuffé på Grinda Wärdshus!

Vi förbereder och packar ditt lunchpaket och allt finns färdigt för dig att hämta när du kommer till frukosten som öppnar kl 07:00

Tider
Starten går kl. 8.00 från Grinda Gästhamn och senast 17.00 skall man vara i hamn igen.
Prisutdelning
Direkt efter tävlingen så genomför vi prisutdelning i hamnen.
Anmälan
Anmäl er senast torsdagen den  11/4 kl.18 genom att maila in anmälan till oss på sportfiskebodenitaby@gmail.com då även startavgiften skall vara betald.
För mer information vänligen se https://sportfiskeboden.com/pages/grinda-open