Fira midsommar på Grinda!

Detailer

Datum 25 jun 2021

Kom och fira midsommar med oss!

Vi firar enligt tradition med midsommarmeny på Wärdshuset men en annorlunda midsommar när det kommer till dans och firande. Vi skall fira men vi anpassar oss till det det rådande läget gällande restriktioner. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer så blir det ingen ringdans kring midsommarstången utan istället underhållning av mingel trubadur som förra året. Midsommarstången klädes som vanligt och alla är fortfarande välkomna att plocka blomster och binda kransar men tänk på att hålla avstånd. Vi dukar borden glest uppe på Wärdshuset för lunch och middag, boka ditt bord i förväg, och även här uppmanar vi till att tänka på att hålla avstånd.

Vi serverar en fast 3-rätters midsommarmeny på Wärdshuset, se nedan, Framfickan har enklare rätter och erbjuder även en silltallrik på midsommarafton och naturligtvis sin berömda Skagen pizza. På Lanthandeln kan du köpa glass och massa annat gott till picknicken 🙂

Program:

Plats: Ängen nedanför Grinda Wärdshus
Kl 09:00 Vi plockar blomster till midsommarkransar. Alla som vill är välkomna att hjälpa till att plocka blommor, binda kransar och smycka stången.
Kl 10:30 Resning av midsommarstången. Starka armar behövs! Välkomna så hjälps vi åt! ☺
KL 14:00 Corona-midsommarfirande, underhållning i ledning av trubadur men ingen dans kring midsommarstången.

Midsommarmeny:

Förrätt:
Grindas SOS – 4 x sill, prästost, gräddfil, rödlök/ gräslök, fröknäcke & färskpotatis.
eller
Vegansk ceviche

Varmrätt:
Röding med dillslungad färskpotatis, forellrom, fänkål, dillsås & dillolja
eller
Ryggbiff med rostad potatis, rödvinssås, friterade bönor & grillad olja.
eller
Blancherad vit sparris med potatispure, krämigt 63-graders ägg, forellrom, sockerärtor, ärtskott & picklad lök.

Dessert:
Vaniljglass med varm rabarberkompott & kardemummasås.
eller
Jordgubbar med lemoncurd, fläder & maräng.

Boendepaket:

All logi, hotellrum, stugor och vandrarhemsrum, över midsommar är dessvärre slutsåld men maila oss på info@grinda.se för att ställa er på väntelista. 

Boka midsommarpaket med boende på hotellet. Paketet innehåller boende i dubbelrum på hotellet , 3-rätters midsommarmeny samt frukostbuffé. Pris: 2095:- per person.

Erbjudande!

Boka 2-dagars boendepaket! Bo två nätter över midsommar med boende på hotellet. I paketet ingår boende 2 nätter i dubbelrum, 2 st 3-rätters middag samt 2 st frukost. Pris 2995:- per person.

Pris 3-rätters midsommarmeny 695:- per person

Öppettider midsommarafton:

Grinda Wärdshus 12.00 – 22:30 ( Vi följer FHM och regeringens restriktioner. Ändras dom så ändras även våra öppettider )
Restaurang Framfickan 11.00 – 22.00 (köket till 21.00)
Grinda Lanthandel & Cafe 08.00 – 18.00

Varmt Välkomna!