Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Traditionsenligt bjuder Grinda Wärdshus på jazz i sommar. På tisdagar mellan den 5 juli och den 2 augusti går det att lyssna till några av Sveriges förnämsta jazzmusiker uppe på wärdshuset.

Som Grande Finale på jazzsäsongen uppträder succébandet Stockholm Swing All Stars den lördagen den 27 augusti. Läs mer om bandet på www.stockholmswingallstars.com

På tisdagarna spelas musiken på duo och kan njutas som behaglig bakgrund till middagen en lyssnas till med stor behållning. Bland några av musikerna som kommer uppträda kan nämnas saxofonisten Fredrik Lindborg samt pianisten Ulf Johansson Werre.

 

Program 5 juli

Fredrik Lindborg – saxofon, klarinett

Fredrik Lindborg är en av dom mest uppmärksammade jazzmusikerna på senare år. Nyligen fick han det prestigefulla priset ”Guldsaxen” och även Bert Levin- Stipendiet. Hans skivor har fått lysande recensioner både i svensk och utländsk press.

Läs mer på www.fredriklindborg.com

Daniel Tilling – Piano

Daniel Tillings underbart personliga pianospel har gjort honom till är en av landets mest anlitade pianister. Han spelar regelbundet med Stockholm Jazz Trio, Stockholm Swing All Stars med flera.www.danieltilling.com