Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu på Lördag den 8/8 bjuder Grinda er på skärgårdens skönaste häng någonsin.
Mellan kl 13-01 kommer några av Sveriges och Europas bästa DJ’s till framfickan och värdshuset för att servera er den bästa Reggaen, Hip Hopen, Soulen och Funken som någonsin spelats över dom sju haven.
Inget inträde och gratis camping fredag o lördag natt. Alla är välkomna!

Lineup:

Safari Sound
Ett av Europas största, bästa och mest respekterade Dancehall och Reggae sound. När dom inte välter klubbar eller vinner clashar så lägger dom varje fredag en fantastisk mix av Reggae och Dancehall på musikguiden i P3. Safari Sound kommer direkt från Italien till Grinda och bränner av ett svinfett skärgårds-set innan dom guppar vidare in till stan igen och håller igång dansgolvet på årets största reggae och dancehall event; Summerfest.

Kool DJ Dust
Är en av Sveriges främsta Hip Hop DJ’s och musikproducenter. Han har välsignat den europeiska Hip Hop scenen med sina svängiga, tighta set i mer än 15 år och även hunnit släppa grammisvinnande musik med gruppen Hundarna från Söder.
Till Grinda kommer han med vinylväskan fullpackad av kända och okända klassiker samt det rykande färska albumsläppet Daniel Savio – ”Against All Odds”.

Melika
Är en av de starkast lysande stjärnorna på den Svenska HipHop-himlen just nu. På bara ett par år har hon gått från nykomling till toppen genom att leverera set med både Svensk och Amerikansk Hip Hop & R&B utvald med omsorg. Hon driver även den populära bloggen www.duvetinte.se

Big Belly Sound
Ingen har någonsin lämnat en fest signerad Big Belly Sound utan ett stort, brett leende på läpparna.
Vare sig dom spelar i en glänta i skogen eller på lokal så levererar Big Belly Sound alltid Reggae och Dancehall som skakar liv i dina endorfiner och får marken att gunga under dina fötter.

True-$
Som ena halvan av legendariska B-Line crewet har True-$ skapat kaos på fler klubbar och dansgolv än dom flesta. Här bjuds det på den skönaste viben, gungigaste hip hopen och fetaste funken. Nuff said!

Beatsurgeons
Denna DJ/Producent-trio har producerat låtar åt en mängd artister, från Saian Supa Crew & Ison & Fille till OddISee & Krabban, samt DJ:at överallt i Sverige sedan slutet på 90-talet. Med en stadig grund i Hip Hop, Soul och Reggae så har man på senare år även börjat väva in allt ifrån Cumbia till elektroniska mästerverk i sina mixar.

All That Is
Gruppen som skapar modern triphop med ett drömlikt skimmer över hela produktionen.
Båda medlemmarna i gruppen är dock erfarna bakom DJ-båset och kommer till Grinda för att dela med sig av sina personliga favoriter. Svintight är bara förnamnet!