Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Island Vibes Grinda
I två dagar förvandlas hjärtat av Stockholms skärgård till en ö fylld av mat och musik med karibiska rötter.
Det kommer att spelas Reggae, Dancehall, Soca, Soul och HipHop, till vilket vi serverar cubanska drinkar och grillar fyllda med västindiska specialitéer.
Till vår hjälp har vi förmodligen skärgårdens bästa kök och som vanligt dom bästa DJ´s som någonsin spelat på dom sju haven.

DJ’s Fredag 12/8

Bangarang Hi Fi
Med fokus på tidig Jamaicansk musik levererar Bangarang Hi Fi Reggae, Ska och Rocksteady från 60-talet.
I vanliga fall driver dom klubben Oldies som är en unik pärla i Stockholms klubbliv, där dom skapar oförglömliga musikupplevelser via sina 7-tums singlar.
Bangarang Hi Fi kommer att spela på Nisses Hörna strax efter kl 20 på fredagkvällen.

Beatsurgeons
Denna trio har en stadig grund i Hip Hopen, både som DJ’s och producenter, men dom blandar även upp sina set med Soul, Funk och Reggae och har på senare år även börjat väva in allt ifrån Cumbia till elektroniska mästerverk. Det är alltid svinbra och alltid fest när Beatsurgeons lirar. Som producenter har dom gjort låtar åt en mängd artister, från Saian Supa Crew & Ison & Fille till OddISee & Krabban.
Beatsurgeons kommer att spela före och efter Bangarang Hi Fi på Fredagkvällen samt ett set ca 13-17 på Lördagen.

DJ´s Lördag 13/8

Beatsurgeons
Spelar i gästhamnen ca 13-17 på Lördagen

Hasan Ramic
Hasan är inte bara DJ utan även frilansande musikskribent och har ett väldokumenterat musikintresse med stort fokus på Dancehall och Reggae. Förutom att gästa andras tillställningar så är han även med och arrangerar och spelar på egna klubbar, så som Hammer Time och From Creation. Hasans spelningar betyder alltid bra fest till musik utvald med fingertoppskänsla.
Hasan Ramic spelar i gästhamnen ca kl 17-21 på Lördagen.

Nuh Linga
Mike Yangstar och MC Damion har länge arrangerat några av Stockholms bästa dancehall-klubbar och konserter. Tillsammans skapar dom en fantastisk atmosfär och det är en genuin glädje som förmedlas via deras låtval ut på dansgolvet. Och det är med genuin glädje vi låter dom avsluta en fantastisk helg!
Nuh Linga spelar på Nisses Hörna ca kl 21-01 på Lördagen.

Dans-workshop Lördag 13/8
Internationellt erkända ENOUGH är en av Sveriges mest meriterade dansgrupper.
Medlemmarna har bakgrunder i allt från house och hip hop till balett och modern dans, men ENOUGH är 100% Dancehall.
Dom håller klasser, workshops, föreläsningar, dömmer tävlingar och dansar i musikvideos.
ENOUGH kommer till Grinda och Island Vibes på Lördagen för att hålla en gratis, öppen workshop i Dancehall utan krav på förkunskaper.