Project Description

Ta med kollegorna och låt dom inspireras i en underbar miljö och uppleva en fantastisk sensommar i skärgården!

Vi vet hur viktigt det är att mötas. Ett avstamp inför hösten, att sätta nya mål och dra upp gemensamma planer och strategier för hösten. Vi vet också att det hjälper till att göra det i inspirerande miljöer. Skillnaden mellan ett vanligt möte och ett fantastiskt möte som man kommer ihåg ligger inte bara i innehållet utan också i inramningen. Vi vill dra vårt strå till stacken. Grinda är en fantastisk plats att mötas på! Här har stora idéer och planer skapats ända sedan Nobelstiftelsens första Direktör Santesson lät bygga Grinda 1904. Ta med kollegorna och låt er inspireras och hämtat ny energi i en vacker skärgårdsmiljö.
I september och oktober erbjuder vi er ett konferenspaket som inkluderar helpension, logi på hotellet och mötesrum för endast 1595:- per person i dubbelrum och 2195:- per person enkelrum exkl moms.
Vi bjuder även er på två timmar avkoppling i vår vedeldade bastuflotte och ifall ni vill ha mer äventyr så ordnar vi tillsammans med våra samarbetspartners en aktivitet som passar just för er.
Endast en timme från stan men ljusår bort från den vanliga kontorsmiljön!

Erbjudandet gäller i mån av plats och endast nyinkomna bokningar.

För att få veta mer vad vi kan erbjuda och boka din konferens, maila till info@grinda.se eller ring 08-542 49 491.