Project Description

Skärgårdserbjudande!

PANGPRIS! STRÖVTÅG I SKÄRGÅRDEN (giltigt 26/6-25/8) BOKAS SENAST 21/6

Ta på dig sköna skor, packa lätt och förbered dig på två fantastiska upplevelser – Grinda och Svartsö tillsammans.

Du börjar din resa på Grinda som är en av skärgårdens närmsta öar. Lättast är att gå i land på Södra bryggan där du checkar in första natten i vandrarhemmet som ligger vackert sydöst på ön, för att dagen efter ströva över hela ön till Norra Grinda. På vägen upplever du hela Grinda, allt från ängar, skog, hästar, kor, havet och självklart också Grinda Wärdshus där du kan stanna och äta eller handla med dig en picknick från Grinda Lanthandel & Café.  Från norra bryggan fortsätter du din resa i skärgården och tar båten till Svartsö.

Väl på Svartsö finns det fina vandringsvägar, vackra insjöar, cykeluthyrning och en levande skärgårdsö att upptäcka. På Svartsö finns fler ankomstbryggor: Precis vid vandrarhemmet ligger Norra Svartsö brygga. 2 km. söderut ligger Skälvik, och vid Alsvik, 4 km. från vandrarhemmet där även Svartsö Lanthandel och Svartsö Krog ligger finns ännu en brygga. Det passar bra att med Svartsö som utgångspunkt göra dagsutflykter längre ut i skärgården, eller på egen hand luffa vidare till nästa boende.

Både Grinda och Svartsö är unika i sitt slag och tillsammans utgör de en upplevelse utöver det vanliga i vår vackra skärgård.

Boendet:

På Grinda är boendet i 2-bäddsrum med vandrarhemsstandard. Handfat med kallvatten i rummet. Gemensamma mulltoaletter, duschar, gästkök och matsal. Frukosten hämtas på Lanthandeln på Grinda.

På Svartsö är boendet i 2-bäddsrum med vandrarhemsstandard. WC och handfat i rummet. Gemensamma duschar, gästkök och matsal. Frukostbuffén dukas upp i samlingshuset.

Pris:

800:-/vuxen.

För att boka:

Strövtåg i Skärgården bokas via mail info@grinda.se  eller telefon 08-542 49 491.

Detta ingår:

  • En natt i 2-bäddsrum med vandrarhemsstandard på Grindas vandrarhem, inklusive frukost som hämtas på Lanthandeln.
  • En natt i 2-bäddsrum med vandrarhemsstandard på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem inklusive frukostbuffé.

Lakan och handduk ingår ej.  Priset och upplägget gäller endast när man bokar detta paket. (eller liknande info). Giltigt 26/6 -25/8, BOKAS SENAST 21/6